Hálás köszönetemet szeretném kifejezni mindenkinek, aki részt vett az I. erdélyi adatvizualizációs konferencián. Egy sikeres eseményt tudhatunk magunk mögött, és remélem, hogy egy értékes élménnyel gazdagodtatok.

Amint azt a zárószóban is elmítettem, a konferencia Facebook esemény oldala nyitva marad és ugyanitt megtalálod majd a többi résztvevő elérhetőségét is. Az oldalra hamarosan felkerülnek a konferencián készült videók, képek, illetve bemutatók is. Ha vannak jól sikerült fotóid, kérlek töltsd fel erre az oldalra. Az előadásokról készült élő (vágatlan) felvételeket megtekinthetitek a Székelydata Facebook oldal videótárában. Ezek az anyagok majd hamarosan felkekerülnek a YouTube-csatornára is.

Ha van 2 perced, kérlek itt jelezz vissza, hogy mi volt jó és min lehetne javítani a jövőre nézve .

I. erdélyi adatviz mini-konferencia

I. erdélyi adatviz mini-konferencia

A konferencián ~60 résztvevőnk volt, itt tekintheted meg a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar által készített csoportképet, és ezúton is köszönetet mondok a szervezésben nyújtott és nagylelkű segítségért.

Itt olvashatod a Transindex hírösszefoglalóját, valamint itt megnézheted a Kolozsvári Román Televízió (TVR Cluj) magyar adásának Erdélyi Figyelő című műsorában bemutatott riportot. Ugyanitt látható egy két résztvevővel készült élő stúdió-interjú is.

Bízom benne, hogy hamarosan újra találkozunk!

Üdvözlettel,
Csala Dénes
SZÉKELYDATA


 
 

Csala Dénes

adatblogger

0 hozzászólás

szólj hozzá | iratkozz fel ↓