2020 január 11-én (szombaton) a Székelydata és a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar közös szervezésében került sor a II. erdélyi adatvizualizációs mini-konferenciára, Kolozsváron. Mindenkinek köszönjük szépen a részvételt! 🌟🌟🌟

Köszönjük annak a 200 résztvevőnek, aki érdemesnek tartotta szombaton eljönni és megnézni a konferenciát – ugyanakkor további 300 embernek, akik online követték az előadásokat.

Nagyon nagy köszönet az 50 gazdasági infós diáknak, akik bemutatták a projektjeiket a közönség előtt.

Kifejezetten nagy köszönet a 17 meghívott előadónknak: Kocsis Malvina – Gréti, Franka Noémi, Polacsek Péter, Mészáros Tibor, Oláh Ildikó, Simon Levente, Rácz Béla Gergely, Szilágyi Levente, Klaus Birthler, Menyhárt Zsuzsa, Besenyei Sarolta, Székely Barnabás, Bátorfy Attila, Barna Gergő, Kicsid Attila, Rétyi Dorottya, Minkó Mihály 👏👏👏 Azokat az előadásokat, amelyeket sikerült felvenni, majd az esemény oldalán az előadók bejelentésénél fogjuk belinkelni – ugyanígy lesz a prezentációkkal is.

Köszönjük szépen Klaus Birthler-nek a live streamet!

📽 Az eseményről készült videókat itt találod.

 

 

📸 Az eseményről készült képeket meg itt.

 

Hatalmas köszönet a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar-nak és Szász Levente-nek a helyszín biztosításáért és a szervezésben nyújtott segítségért!

Köszönet annak a 8 diáknak, akik a vállalták, hogy közönség előtt mutatják be munkáik a II. adatvizualizációs verseny döntőjén – és nagyon nagy köszönet Sükösd Endrének, és az Erdélystat-nak a díjakhoz nyújtott támogatásért!

Köszönet a catline.ro-nak a gyors nyomtatásért, a New Mar Catering-nek a finom kávé-ért.


🏆 II. adatvizualizációs verseny élő döntő

Ugyanitt került sor a II. adatvizualizációs versenyünk élő döntőjére. Köszönjük szépen Rétyi Dorottya, Minkó Mihály és Klaus Birthler zsűrizését!

 

 

🏅A versenyen három díjat osztottunk ki:

 • 🥇 Fődíj (500 €):
  • Deák Adrienn, Gergely Zsolt
 • 🥈 Legjobb adatelemzés (200 € – megosztva):
  • Császár Ákos
  • Dobai-Pataky Attila
 • 🥈 Legszebb adatvizualizáció (200 € – megosztva):
  • Majla Nándor
  • Miklós Attila, Péter Kristóf, Szabó Albert-Balázs

A fődíj Sükösd Endre és az Erdélystat adományaiból áll össze. A legjobb adatelemzés és legszebb adatvizualizáció díjai Csala Dénes adományai. Minden nyertesnek és résztvevőnek gratulálunk! 🎉🎉🎉


És végül: ha van 5 percetek, kérlek töltsétek ki ezt a rövid kérdőívet, hogy jövőre még jobb konferenciát tudjunk szervezni.

Találkozunk 2021-ben!

Csala Dénes

 
 

Csala Dénes

adatblogger

szólj hozzá | iratkozz fel ↓